Donja Orahovica, 75323 Gračanica, BiH +387 35 711 714 viljuskari@benprom.ba
Imate pitanje? Pozovite našu podršku.

+387 35 711 714

KVALITET PROIZVODA NA PRVOM MJESTU

Benprom Wood, dio kompanije BENPROM d.o.o, specijalizovan je za preradu drveta i posjeduje vrhunski opremljenu pilanu koja se ističe savremenim instaliranim sušarama i mašinama za primarnu preradu drveta. Naša pilana predstavlja srce naše proizvodnje, omogućavajući visokokvalitetnu obradu drveta zahvaljujući naprednoj tehnologiji i stručnosti našeg tima.

Naša široka paleta proizvodnog programa obuhvata različite vrste proizvoda izrađenih od drveta, zadovoljavajući potrebe i najzahtevnijih klijenata. Nudimo visokokvalitetnu rezanu građu, savršenu za razne građevinske i stolarske projekte. Lamperija koju proizvodimo idealna je za unutrašnje oblaganje zidova, dok je brodski pod poznat po svojoj izdržljivosti i estetskoj privlačnosti, čineći ga popularnim izborom za podne obloge.

Osim toga, proizvodimo različite vrste lajsni, uključujući kutne i druge specijalizovane lajsne koje dodaju završni dodir svakom projektu. Naši ljepljeni stolarski elementi, poput eurobloka i cink spoja, poznati su po svojoj stabilnosti i snazi, pružajući visoku otpornost i dugotrajnost. Takođe, u ponudi imamo ljepljene ploče koje se odlikuju visokom preciznošću i kvalitetom, pogodne za različite namjene u industriji namještaja i građevinarstvu.

Benprom Wood se ponosi time što kombinuje tradicionalne tehnike obrade drveta sa najnovijim tehnološkim inovacijama, čime osigurava da svaki proizvod koji izađe iz naše proizvodnje ispunjava najviše standarde kvaliteta. Naš tim stručnjaka posvećen je kontinuiranom unapređenju procesa i proizvoda, osiguravajući da zadovoljimo potrebe naših klijenata i održimo visok nivo konkurentnosti na tržištu.

BENPROM Wood - Kvalitet na prvom mjestu, obrada drveta i kvalitetni proizvodi su naš ključ uspjeha

31+

GODINA SA VAMA

30+

ZAPOSLENIH

5000+

ZADOVOLJNIH KUPACA

10000m³

OBRAĐENOG DRVETA

ZAŠTO IZABRATI BENPROM WOOD

Ponosimo se time što možemo da odgovorimo na specifične zahteve svakog klijenta, pružajući proizvode koji su prilagođeni njihovim potrebama. Naša posvećenost kvalitetu i prilagodljivost u proizvodnji omogućili su nam da izgradimo snažnu reputaciju kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu. Bez obzira na to da li vam je potrebna standardna stolarska građa ili prilagođena rešenja, možete računati na nas da ćemo isporučiti proizvode koji zadovoljavaju vaše najviše standarde.

Prvoklasni repromaterijal

Naši proizvodi izrađeni su od prvoklasne sirovine nabavljene iz domaćih šumskih područja, odnosno iz šumarstava Bosne i Hercegovine. Drvo iz ovih šuma odlikuje se visokim kvalitetom i izuzetnim karakteristikama. Prepoznatljiv kvalitet naše izrade otvorio je vrata ne samo kupcima iz Bosne i Hercegovine, već i širom regiona.

Savremena postrojenja

U modernim proizvodnim pogonima izrađujemo visokokvalitetnu rezanu građu od jelovine i smrče (J/S) u svim standardnim dimenzijama, kao i po mjeri prema zahtjevima kupca. Naša ponuda obuhvata razne vrste dasaka, letvi i drugih proizvoda. Naš kvalitet prepoznat je kako na domaćem, tako i na međunarodnom tržištu, budući da veći deo naših proizvoda izvozimo u susjedne i zemlje Europske unije.

Kontrola kvaliteta

Naš program stolarske građe je izrazito prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu i širokom asortimanu proizvoda, koje prilagođavamo specifičnim zahtjevima naših kupaca. Svaki proizvod iz naše ponude prolazi kroz rigorozne kontrole kvaliteta kako bismo osigurali da ispunjava najviše standarde. Iz ponude izdvajamo stolarska daska, štafla, stolarski elementi (euroblok, cink spoj) i drugo.

Par naših forografija