• +387 35 711 714
  • Donja Orahovica, 75323 Gračanica, BiH
  • Pon-Sub 07:00 - 16:00

Wood

Benprom Wood dio firme koji se bavi preradom drveta posjeduje moderno opremljenu pilanu sa savremenim instaliranim sušarama i mašinama za primarnu preradu drveta. Srioka paleta proizvodnog programa obuhvata izradu rezane građe, lamperije, brodskog poda, kutnih i drugih lajsni, lijepljenih stolarskih elemenata (euroblok, cink spoj ...) lijepljenih ploča itd.

 

Proizvodi

Naši proizodi uglavnom su izrađeni od prvoklasne sirovine koja se nabavlja iz domaćih šumskih areala odnosno Šumarstava Bosne i Hercegovina, čije drvo ima visoke karakteristike a prepoznativ kvalitet nase izrade je otvorio vrata ne samo kupcima iz Bosne i Hercegovine nego i šire.

 

Rezana građa

U modernim proizvodnim pogonima se izrađuje kvalitetna rezana građa J/S svih dimenzija u standardu, kao i van standarda odnosno građa prilagodjena zahtjevima kupca, te razne vrste daske, letve, kao i ostalih drvnih sortimenati. Naš kvalitet je prepoznatljiv kako na domaćem tako i na ino tržištu, jer naš veći dio proizvoda izvozimo u nama susjedne zemlje.

 

Stolarska građa

Naš program stolarske građe je izrazito prepoznatljiv, kako po kvaliteti, tako i po širokom asortimanu proizvoda koje prilagođavamo po zahtjevima naših kupaca. Naši proizvodi su uglavnom: stolarska daska, štafla, stolarski elementi (euroblok, cink spoj) itd.

Benprom d.o.o.

Osnovana, kao porodicna firma koja se bavila obradom i preradom drveta postoji od 1970 godine, a BENPROM doo kao preduzeće pojavljuje se 1993. godine sa skromnim brojem uposlenika uglavnom iz užeg kruga porodice.

 

Kontakt informacije

Donja Orahovica,
75323 Gračanica, BiH

+387 35 711 714 (Telefon)
+387 35 711 715 (Fax)

viljuskari@benprom.ba

wood@benprom.ba

Ponedeljak-Subota: ------------------------ 07:00 - 16:00

Nedeljom i praznicima ------------------- Zatvoreno

Gdje se nalazimo

2023 © Sva prava pridržana Benprom d.o.o. | Designed By: NESA